Belépés
liliana01.blog.xfree.hu
Hagyd el néha a kitaposott ösvényt, és vesd magad az erdőbe! Biztosan találni fogsz valamit, amit még sose láttál. Alexander Graham Bell Szalóki Lívia
1947.08.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A férfi ember kajtatásárul
  2024-02-19 12:20:48, hétfő
 
   
 


A férfi ember kajtatásárul"

(,,Peresztegi" Trézsi-ként, át-agyusztálva köznyelvre)

Minden barom hímje kódorgó, mint a kandúrmacska. Ösztöne, hogy szaporítson, amennyit lehet: ő persze ezt nem számolja így ki, hanem kívánkozik a nősténybe. A páros fajták, mint az ember is, kirúgnak a hámból emiatt. Ezt ki-ki érti.
Az ember nősténye meg - hajlama szerint - három-négy évenként kicserélné kanját. Mivel ez általánosan nem megy, igyekszik olyanra szert tenni, akivel elviseli az együttlétet életén át, meg rá is tud kívánni.
Ha nem tudja kívánni, sok baj kerekedhet. Mert ha a nőszemélyből nem áradnak, nem villámolnak a rejtjeles hívások, a hím orrcimpája nem tágul megfelelően, - végül sehogy sem -, és körülnéz más nőstényért. Többnyire titokban, mert félti családi életét. Nem fiatalabb nőstény köll neki, hanem másik.
Evvel ellentétben az öregebb férfinak - ha kajtat - nem az a fontos, hogy másik legyen, hanem fiatalabb. Miért van ez így? - kérditek. A szag miatt van!
Mert amíg a nő havonta virágba borul, mentül fogamzóbb, antul inkább van csalogató szaga. Ezt a hím, a férfi akkor is érzi, ha nem kerül bé a tudatába. Ha felesége már nem virágzik, elcsitul szagából a bűbáj illata akkor is, ha tüze nem alszik el. Sok öreg nő van, aki ha leül a gyöpre, kiég alatta a fű.
Tehát az öregebb nő férje, ha fiatal nőt hajt, nem a keresztlevele dátumától gerjedt rá, hanem kelleme, abban a foganás csalétke, a szag vette eszét. Ettől sárkányodik meg a hím. Gyorsabban megy neki, mint otthon a feleségnél. Ez neki fontos, mert férfi akar maradni.
A feleség, ha igényt tart férjére, mint hímre, pótolja a hiányzó szagot illatszerekkel és főleg türelemmel - meg teste ízével is. De ne mocskosan tartsa oda! A szag meg bűz nem ugyanaz!
Az asszonyszemély pedig, ha már elhányta szirmait, ne bugyolálkodjék, ne szűzmáriázzék, jajistenemezzék, hanem örüljön, hogy immáron vígan virgonckodhat! Már nem lesz több gyerekkel gondja.
Ám, ha lekap a szerelmeskedésről, szeretkezésről, egy-kettőre bűti boszorkánnyá romlik, aztán csodálkozik, hogy az embere, ha más nem jut neki, kurvához viszi a malac árát.
Szóval, nem alább hagyni a szerelemmel, hanem cifrázni, akkor észre sem veszi a korváltást. Mert nem a virágzás elmaradása okozza, hogy nyavalyog, hanem az, hogy parlagra került.
Mindezt Öreganyámtól tudom. Isten nyugosztalja!"

Máté Imre: Yotengrit 2. c. könyvéből ,,Peresztegi" Trézsi táltos asszony szavai.
 
 
0 komment , kategória:  Mesék - Anekdoták  
Címkék: jajistenemezzék, bugyolálkodjék, asszonyszemély, illatszerekkel, szeretkezésről, virgonckodhat, keresztlevele, szűzmáriázzék, kandúrmacska, öreganyámtól, kajtatásárul, nyugosztalja, nőszemélyből, boszorkánnyá, együttlétet, megfelelően, szerelemmel, ellentétben, sárkányodik, agyusztálva, villámolnak, általánosan, csodálkozik, szaporítson, nőstényért, feleségnél, peresztegi, türelemmel, köznyelvre, orrcimpája, kerekedhet, gyorsabban, kicserélné, korváltást, kívánkozik, elmaradása, férfi ember, páros fajták, hámból emiatt, ember nősténye, együttlétet életén, rejtjeles hívások, öregebb férfinak, szag miatt, férfi akkor, bűbáj illata, keresztlevele dátumától, foganás csalétke, szag vette, hiányzó szagot, asszonyszemély pedig, malac árát, Mindezt Öreganyámtól, Máté Imre,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Éretlen vers  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  A sors  Ami embereknek lehetetlen, az...  Nagyi telefonál  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Őrizkednünk kell...  Őrizkednünk kell...  Akarat  Png cica  A televizió nem a kultúrát kép...  Minden harmadik...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Sokan azt tartják  Elköszönt  Neked tudnod kell  Szívem  Egy lelki imádság  Tanuld meg ezt a versemet  Nem tudhatod  Png nő  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nagyi telefonál  Alázat  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Albert Einsteinről  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Egy maradéktalanul uralt világ  George Gordon Lord Byron: Inez...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Paul David Tripp Április 19  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Facebookon kaptam  Png kutya  Kövesd a cowboyt!  Szép álmokat!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Jó éjszakát  A másik dolog,  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Leonardo da Vinci gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png lepke  Hazára minden embernek szükség...  Leonardo da Vinci gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Garai Gábor - Takarítás  Tanuld meg ezt a versemet  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  A televizió nem a kultúrát kép...  Irgalom és ítélet  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png kutya  Idő  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
férfi ember, páros fajták, hámból emiatt, ember nősténye, együttlétet életén, rejtjeles hívások, öregebb férfinak, szag miatt, férfi akkor, bűbáj illata, keresztlevele dátumától, foganás csalétke, szag vette, hiányzó szagot, asszonyszemély pedig, malac árát, virágzás elmaradása, jajistenemezzék, bugyolálkodjék, asszonyszemély, illatszerekkel, szeretkezésről, virgonckodhat, keresztlevele, szűzmáriázzék, kandúrmacska, öreganyámtól, kajtatásárul, nyugosztalja, nőszemélyből, boszorkánnyá, együttlétet, megfelelően, szerelemmel, ellentétben, sárkányodik, agyusztálva, villámolnak, általánosan, csodálkozik, szaporítson, nőstényért, feleségnél, peresztegi, türelemmel, köznyelvre, orrcimpája, kerekedhet, gyorsabban, kicserélné, korváltást, kívánkozik, elmaradása, rejtjeles, fogamzóbb, gyerekkel, könyvéből, yotengrit, dátumától, csalogató, mocskosan, nősténybe, fiatalabb, igyekszik, többnyire, nyavalyog, tudatába, felesége, elviseli, virágzik, férfinak, szirmait, körülnéz, kérditek, titokban, szagából, csalétke, elcsitul, elhányta, parlagra, nősténye, évenként, amennyit, kirúgnak, cifrázni, virágzás, kurvához, számolja, havonta, hívások, áradnak, ugyanaz, öregebb, feleség, hiányzó, pótolja, családi, nőstény, férjére, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 251 db bejegyzés
e év: 970 db bejegyzés
Összes: 10110 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2429
  • e Hét: 12170
  • e Hónap: 21756
  • e Év: 90676
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.